Kuula: 12.01 Restart: Eesti firma aitab kunstliha kasvatada

Inimesed üle kogu maailma tarbivad üha enam liha ning looduse seisukohalt ei ole selline asi jätkusuutlik. Üheks võimaluseks olukorda muuta on kunstliha ehk laboriliha tegemine, kus on oluline roll mängida ka meie tänasel külalisel.

Restardis on sel nädalal külas Eesti idufirma Gelatex kaasasutaja ja juht Märt-Erik Martens.

Räägime sellest, kuidas äsja rohkem kui miljon eurot kaasanud Gelatex hiljuti pivoti tegi, milline on kunstliha tootmise seis maailmas üldse, kuidas seda tehakse, kuidas see maitseb, millised on ohud ja võimalused.

Mis on DigiPRO ja kes seda teevad? Loe siit

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Kolm korda nädalas

Telli DigiPRO uudiskiri

Kolm korda nädalas spetsiaalne DigiPRO liikmetele tehtud uudiskiri, et sa midagi olulist maha ei magaks.